VELKOMMEN TIL NORGES HYGGELIGSTE B2B-SHOP FOR GARN- HOBBY ELLER GAVEBUTIKKER. PRODUKTER OG SERVICE I VERDENSKLASSE!

Made by Mauds

Made by Mauds

Mauds Manufaktur tilbyr en egen merkevarekolleksjon av det vi liker å kalle Mauds Strikkeverktøy. Vi bruker ordet verktøy bevisst, for som alle vet er godt verktøy er halve jobben. Det har mange menn visst i alle år, og her har vi kvinner litt å lære. Vi fortjener også virkelig gode verktøy.

Mauds produserer med omtanke. Våre verktøy skal ikke bare være funksjonelle, nyttige og av god kvalitet – de skal også være vakre og bidra til god lønnsomhet for alle dere butikkdrivere.

Vi setter ingen produkter i produksjon hvis vi ikke er trygge på at de vil gi gode tilleggs-salg for dere som er våre kunder. Derfor tester vi alle våre produkter både på våre direktekunder og på sluttkunder før vi legger de ut i vår nettbutikk slik at dere får tilgang.

Våre produkter skal – så langt det er mulig – også kjennetegnes ved at de kan brukes på flere måter. Det gir økt bærekraft og nytte. Knappene er ikke bare fine på et nytt strikkeplagg, men også supre hvis du skal fornye en gammel jakke du har i skapet. Et rullemålbånd holder ikke bare orden på centimeterne, men kan også brukes som nøkkelring. Og vår praktiske nuppefjerner hjelper deg ikke bare å ta vare på ditt vakre strikkeplagg, men kan også brukes til å fjerne hundehår og lo på gulvtepper.

Vi ønsker å være miljøbevisste og jobber langsiktig for få ned bruk av plast, og vi fortsetter å lete leter etter kortreiste produsenter og verktøy som hjelper oss å ta vare på tekstiler vi allerede har.

Hvis det er produkter eller produktgrupper du savner, så gi oss gjerne et tips så vil vi vurdere om det er noe vi i Mauds kan bidra med å sette i produksjon.